Lustrumreis – Natuurlijk naar Noorwegen! – 8 dagen

Fru Amundsen organiseert, sinds haar oprichting op 4 juni 2012, bijzondere reizen naar Noorwegen. Reizen die net even anders zijn zodat u het échte Noorwegen ontdekt. Wij vinden ons lustrum aanleiding voor een feestje en dat vieren wij met deze bijzondere lustrumreis. U gaat 8 dagen naar Noorwegen, maar waar precies naar toe en wat u daar gaat doen blijft een verrassing!

Viert u ons lustrum mee? Noorwegen, Fru Amundsen

Foto: Kees Dwarshuis

Durft u met ons mee te gaan?

Deze reis voeren wij uit met maximaal 6 (!) deelnemers. Zoals tijdens onze kleinschalige groepsreizen gebruikelijk vertellen wij u graag over de Noorse geschiedenis, natuur en cultuur. Naar onze opvatting zet gedegen achtergrondinformatie aan tot een diepere indruk en ervaring van de omgeving en de reis. Daarom worden excursies die gericht zijn op een nadere introductie met het land, zijn bevolking en historie met zorg gekozen. Natuurlijk geldt dat ook voor de excursies tijdens deze lustrumreis.

Fru Amundsen maakt voor haar groepsreizen zo veel mogelijk gebruik van sfeervolle en bijzondere accommodaties, veelal in authentieke stijl. Ligging, ambiance, inrichting en gastvrijheid zijn voor ons belangrijke criteria. Om onze gasten kennis te laten maken met Noorwegen in al zijn facetten besteden we tijdens onze reizen ook nadrukkelijk aandacht aan traditioneel Noorse maaltijden. Wij serveren onze gasten dan ook graag echte husmannskost, het algemene begrip voor goede, degelijke en voedzame kost, gemaakt van Noorse ingrediënten. Tijdens deze reis viert u met ons ons vijfjarig bestaan - u kunt ervan uitgaan dat wij ons best zullen doen om de maaltijden extra feestelijk te maken. Lees hier meer over de bijzondere manier van reizen in een kleine groep met Fru Amundsen.

Foto: Fru Amundsen ©

Foto: Fru Amundsen ©

Elke groepsreis van Fru Amundsen heeft 2 begeleiders. Zij vervullen de rol van reisleider, kok en chauffeur. De initiatiefnemers van Fru Amundsen, Carla en Marjan, begeleiden zelf hun groepsreizen en werken samen met enkele enthousiaste en ervaren reisleiders. Vanzelfsprekend zijn Carla en Marjan deze verrassingsreis van de partij om het lustrum van de door hen opgerichte reisorganisatie te vieren! Lees hier meer over Fru Amundsen.

De dag-tot-dag beschrijving ontbreekt bij deze reis, want die houden wij geheim zodat de reis ook écht een verrassing voor u blijft. Deze reis heeft een actief programma, maar we laten u niet met stijgijzers bergen beklimmen of op een mountainbike een stijl en hobbelig pad afdalen. Wel adviseren wij u wandelschoenen mee te nemen en zeker ook kleding waarmee u op diverse weersomstandigheden bent voorbereid - wat eigenlijk standaard is voor bijna al onze groepsreizen. Denkt u ook aan wandelstokken, als u dat prettig vindt om hiermee te lopen want we gaan er zeker op uit in de afwisselende Noorse natuur. Zoals in de meeste accommodaties die wij gebruiken, dragen we in de accommodaties tijdens deze lustrumreis binnenshuis geen schoenen, dus het is aan te bevelen slippers, sloffen of dikke sokken mee te nemen. Neemt u voor de zekerheid ook uw badkleding mee maar ook een rugzak(je) waar u enkele spullen voor overdag in kwijt kunt.

Laat u zich graag verrassen? Houdt u van de Noorse natuur? Vindt u het leuk om de omgeving te verkennen, wandelend of op een andere manier? Wilt u meer horen over de Noorse natuur, cultuur en geschiedenis? Bent u benieuwd naar de Noorse keuken?  Bent u een liefhebber van Noors gebak? Wilt u Noorwegen ontdekken op de manier van Fru Amundsen? Of wilt u gewoon ons lustrum met ons meevieren? Dan is deze reis echt iets voor u! Gaat u mee?

Foto: Fru Amundsen

img_3118reisorakel-jaarprijs-2015-landspecialistroald-amundsen

De Reis

Vertrek: zondag 4 juni 2017 (Eerste pinksterdag). Deze reis is volgeboekt!
Duur: 8 dagen
Soort: groepsreis, verrassingsreis

Hoogtepunten

• U bezoekt plekken die we nog niet eerder tijdens de groepsreizen van Fru Amundsen hebben bezocht
• Viering van het 1e lustrum van Fru Amundsen met een echt Noors taartenbuffet
• Wandelen door het geweldige Noorse landschap
• Genieten van heerlijke maaltijden en interessante excursies

• Laat u verrassen!


Prijsinformatie

Vanaf € 1.439,- inclusief excursies en entrees

Exclusief €20 boekingskosten
Boekingsformulier >>

Inbegrepen

• Vliegtickets in de klasse voor het laagste tarief. Voor andere klassen geldt een toeslag
• 7 overnachtingen
• Vervoer in Noorwegen in een 9-persoons busje
• Veerboten en tolgelden indien van toepassing voor de uitvoering van de reis
• Volpension (ontbijt, lunchpakket en diner): vanaf het diner op dag 1 t/m het ontbijt op dag 8. Er wordt traditioneel Noors voor u gekookt.
• Koffie, thee en frisdrank in de groepsaccommodaties
• De excursies blijven een verrassing maar zijn inclusief
• Begeleiding door
ervaren reisleiding
• STO-Reisgarantie

Niet inbegrepen

• Overige drankjes en persoonlijke uitgaven
• Reis- en annuleringsverzekering
• Indien geen vliegtickets in de genoemde klasse meer beschikbaar zijn, nemen wij eerst contact met u op over de meerprijs. Vliegtickets worden over het algemeen duurder naar mate de vertrekdatum dichterbij komt.

De kans bestaat dat deze informatie van toepassing is: Vliegen met KLM
Bij KLM kunt u uitsluitend uw handbagage zonder toeslag meenemen. Uw ruimbagage mag maximaal 23 kg wegen. Let op! Als u vooraf via internet aangeeft dat u een tas of koffer als ruimbagage meeneemt, betaalt u € 35,-. Flying Blue Ivory-deelnemers ontvangen € 10 korting op dit standaardtarief. Via www.klm.nl kunt u zich gratis aanmelden voor het frequent flyer programma Flying Blue van KLM. Als u al over Flying Blue Miles beschikt, kunt u 1 stuk ruimbagage tot maximaal 23 kg ook meenemen voor 3000 Miles. Als u ter plaatse op Schiphol aangeeft dat u ruimbagage bij u hebt, betaalt u ook € 35,-. De genoemde tarieven gelden per enkele reis.


Print Friendly, PDF & Email

Meld u aan voor onze nieuwsbrief