nb-header
IMG_8072 (2)

Goed nieuws over onze pelgrimsreizen!

Wat zijn we blij dat we positief nieuws kunnen melden over de pelgrimsreizen van Fru Amundsen! Naast onze noorderlicht- en andere reizen maakten de wandelreizen langs het Olavspad het aanbod van Fru Amundsen echt uniek. Als enige Nederlandse reisorganisatie boden we zowel individuele wandelreizen als ook enkele groepsreizen aan langs de pelgrimsroute tussen Oslo en Trondheim. Inmiddels zijn er meerdere wandelroutes naar Trondheim met namen die erg op elkaar lijken. De pelgrimsreizen van Fru Amundsen brachten u door het Gudbrandsdal van Oslo naar Trondheim langs Gudbrandsdalsleden. Sinds het verschijnen van de wandelgids van Ria Warmerdam is ook de naam Olavspad geïntroduceerd, niet te verwarren met het St. Olavspad van Selånger naar Trondheim of Sint-Olavswegen, de verzamelnaam voor alle pelgrimsroutes die leiden naar naar de Nidarosdom in Trondheim.

Met veel trots stellen wij u voor aan Ruben en Sacha van Nordic Pilgrim. Verderop in deze nieuwsbrief vertellen ze iets meer over zichzelf. Na de start van Fru Amundsen in 2012 was het met name Carla die zich verdiepte in de lange afstandswandeling van Oslo naar Trondheim. Dit resulteerde in 2015 in een 12-daagse hoogtepunten-reis en een 16-daagse groepsreis waarin we de laatste 250 km van Dovre naar Trondheim wandelden. Daarnaast kwamen er enkele varianten in ons programma waarin u op individuele basis het laatste deel van Gudbrandsdalsleden of Olavspad kon ontdekken. Hoe Ruben en Sacha dit gaan oppakken, vertellen zij u zelf.

Het doet ons heel erg goed dat ons pionierswerk op dit gebied wordt voortgezet - vrijdag 13 januari hebben we er dan ook met z'n vijven op geproost.

We wensen Ruben en Sacha veel succes en plezier met de pelgrimswandelreizen in dit mooie deel van Noorwegen!

Desiree Joustra & Marjan Spijkers
Fru Amundsen

Copyright foto's: Fru Amundsen & Nordic Pilgrim
Foto proosten verkleind
IMG_6837

Dit zijn Ruben & Sacha van Nordic Pilgrim

Toen Carla, Desiree en Marjan besloten te stoppen met hun prachtige reizen door Noorwegen, vroegen ze ons of we geïnteresseerd waren om de Gudbrandsdalsleden ‘over te nemen'. En dat waren we!

Wie zijn wij? Wij zijn Nordic Pilgrim. Oftewel: Ruben Heijloo en Sacha Kraan. Ruben woonde van 2011 tot 2018 in Revsund in Zweden, pal langs de St. Olavsleden (het St. Olav Pad), de bijna 600 kilometer lange pelgrimsroute van Selånger (Zweden) naar Trondheim (Noorwegen). In 2013 liep Ruben de gehele route zelf als klus voor het team dat het pad ontwikkelde. Het jaar daarop begon hij andere pelgrims te helpen met het plannen en boeken van hun wandeling. Nordic Pilgrim was geboren.

Sacha liep in de herfst van 2021 de St. Olav Waterweg, van Turku (Finland) naar Eckerö (Åland) en helpt sinds vorig jaar met het uitstippelen van wandelingen langs dit relatief nieuwe pelgrimspad.

En nu dan de Gudbrandsdalsleden! In de zomer 2023 starten we met individuele wandelingen van Dovre tot aan Trondheim in drie pakketten: 10, 14 en 16 dagen. Groepsreizen zijn nieuw voor ons en is iets waar we naar kijken voor de toekomst.

Hartelijk dank aan Fru Amundsen voor het in ons gestelde vertrouwen. We zijn verheugd om letterlijk en figuurlijk in hun voetsporen te treden op dit mooie pad.

Meer informatie over alle routes vindt u op www.nordicpilgrim.com en Instagram,
YouTube en Facebook.
Ruben
Sacha

Aan al onze lezers:

Dank je wel voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen je alle goeds!

God tur videre & tusen hjertelig takk for oss!
Desiree & Marjan

Mijlpaal Nidarosdom, Olavspad, Noorwegen, Fru Amundsen
Fru Amundsen
Zomerdijkstraat 23
8043 HW Zwolle

Tel: +31 6 53 46 91 80
of +31 6 20 81 96 80
Web: www.fruamundsen.nl
Volg ons via
facebook instagram linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet