STO-ReisgarantieFru Amundsen werkt met STO-Reisgarantie. De Stichting Take Over (STO) is een garantieregeling die in geval van faillissement van de reisorganisatie ervoor zorgt dat u uw geld terugkrijgt of ervoor zorgt dat u weer naar huis kunt reizen. Daarom maakt u de reissom niet aan Fru Amundsen over maar stort deze op de rekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow (SDCE). Certo Escrow beheert deze Stichting Derdengelden. De reissom die u op de rekening van Certo Escrow betaalt, is voor Fru Amundsen niet bereikbaar tot 1 dag na afloop van de reis. In geval van financieel onvermogen van Fru Amundsen kunnen schuldeisers geen beslag leggen op het geld. Eén dag na afloop van uw reis maakt Certo Escrow de reissom over aan Fru Amundsen. Certo Escrow staat onder toezicht van de Nederlandse Bank.

Nadat u van Fru Amundsen een bevestiging en factuur hebt ontvangen, ontvangt u van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging met een inlogcode en een wachtwoord. U wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow. Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijgt u een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als u kort voor vertrek boekt.

Indien Fru Amundsen in surseance van betaling komt of failliet gaat dan zal Certo Escrow uw geld niet overmaken op de rekening van Fru Amundsen maar op de rekening van de Stichting Take Over (STO). Indien u nog niet op reis bent, ontvangt u de betaalde reisgelden van de STO terug. Bent u al onderweg dan zal de STO ervoor zorgen dat u of het rechtmatige deel van de reissom terug krijgt of dat u uw reis kunt afmaken of dat u naar huis kunt terugkeren.

Ter aanvulling:

•              Eventuele klachten of claims over uw reis staan los van deze betaalmethode.
•              De annuleringsvoorwaarden van Fru Amundsen zijn bij deze manier van betalen van toepassing.
•              STO-Reisgarantie is geen geschillencommissie.

Meer informatie over de STO-Reisgarantie leest u op www.sto-reisgarantie.nl LET OP! STO-Reisgarantie wordt binnenkort STO-Garant. Op de website van STO-reisgarantie leest u hier meer over!

Hebt u belangstelling voor een van onze reizen of wilt u uw persoonlijke wensen met Fru Amundsen bespreken? U kunt ons bereiken via mail of telefoon 050 – 527 98 50.